Hijyen Kurallarımız

Atılgan Et; besi, kesim, işleme, depolama ve teslimat süreçlerinin tümünü kapsayan yüksek sağlık ve hijyen protokollerini uzman ve alanında görevlendirilmiş kadrosu ile takip etmektedir ve bu süreçleri sertifikaları ile belgelemiş durumdadır.

1.Üretim& Besi

Kendi tesislerinde sürdürülebilir organik kaynaklarla ve veteriner hekim kontrolünde hayvanların üretim ve besi işlemi gerçekleştirilir.

2.Güvenilir Kesim

Tecrübeli ve uzman kasaplar ile İslami usullere uygun kesim işlemi gerçekleştirilir.

3.Ürün İşleme

İstek ve ihtiyaca uygun olarak ürünler işlenir ve tüketime hazır hale getirilir.

4.Satış&Tedarik

Tuzla/Yayla ve İçmeler perakende satış noktalarından ürünler temin edilebileceği gibi toptan alımlar için Atılgan Et, kendi araçları ile ihtiyacınız olanı sizlere getirir.

Konuşma Başlat
1
Canlı Destek
Merhaba, size yardımcı olabilir miyiz ?